Websites /

Webdesign en Hosting

Webdesign 

Smart-Pc Kan u helpen bij het ontwikkelen van uw eigen website. Wat is er nu mooier dan uw eigen website op het internet zodat iedereen uw website kan bezoeken. Vandaag de dag is een website een must, en een gebruikelijke vorm van adverteren. Met een nette opgezette site maakt u reclame voor uw onderneming en natuurlijk voor uzelf.

Reparaties

Reparaties buiten de garantie doen wij in eigen beheer zodat wij de kosten laag kunnen houden......

Lees meer

Websites

Bij ons kunt u ook terecht voor het laten maken en verzorgen van een website, klik op lees meer...

Lees meer

PC-Cleaning

Het verwijderen van allerlei storende en kwaadwillende software die u oploopt tijdens het gebruik van de pc...

Lees meer

Upgraden naar Windows 10

Belangrijk! Windows 10 is niet meer gratis te verkrijgen, deze moet nu worden aangeschaft en betaald...

Lees meer

Webdesign

Wij maken site's voor hoofdzakelijk particulieren maar bent u een kleine ondernemer, of vereniging kunt u ook bij ons terecht. De site wordt gemaakt tegen een reële prijs. Wij maken voor u de website naar uw wensen en in duidelijk overleg. Uw stem en inbreng telt bij ons. Wij kunnen u helpen bij het aanvragen en verzorgen van een hosting pakket en een domeinnaam etc. Wat vandaag de dag ook erg belangrijk is voor een website, dat de site Responsive is dit houd in dat de website ook op mobiele apparaten goed werkt en te gebruiken is. Het komt bij veel sites voor dat als deze op een klein scherm bekeken wordt dat knoppen en grote stukken van de site buiten het beeld vallen waardoor de bezoeker veel gedeeltes van de site mist. Door speciale codering in de site zorgt deze er voor dat als de site bekeken wordt op bijv. een mobiel, tablet en natuurlijk de gewone monitor de site 100% goed werkt zonder deze speciale codering komt de site niet goed over op de diverse mobiele apparaten. Verder houden wij voor uw de site bij en updaten waar nodig, zodat u er geen omkijken naar heeft zodat uw site altijd actueel is. Het van het web halen en weer terugplaatsen van de aangepaste pagina's, tekst en foto's zit bij de prijs van het updaten inbegrepen. Het bijhouden en updaten gebeurd tegen een reëel tarief. Ook als u reeds een site heeft kunnen wij die voor u bij houden. U dient zelf voor de aanlevering te zorgen van tekst en foto's en gegevens wat betreft invulling van de site en de update's, maar natuurlijk kunnen wij ook de foto's voor u maken.

UItleg Hosting

Een nieuwe website plaats je niet zomaar op internet. Als er een nieuwe website is gemaakt moet die natuurlijk eerst zichtbaar gemaakt worden op het internet. Dat is best ingewikkeld en er komt veel bij kijken. Wat er vervolgens eerst moet gebeuren, is de website bestanden op een server plaatsen. Uiteraard hoef je niet zelf over een webserver te beschikken, een webhosting bied jouw een plekje op een webserver. Dat plekje kun je gebruiken om de bestanden van je website te uploaden, dit gebeurt met speciale software. Als je dat hebt gedaan en een domeinnaam aan je website hebt gelinkt, is je site zichtbaar op internet. Op het moment dat het ontwerp klaar is heeft u een mooie website, een bijpassende domeinnaam en een reeks e-mailadressen. Eigenlijk moet er nog maar één ding gebeuren: de site dient online te worden gezet, zodat internetgebruikers hem ook echt kunnen bezoeken.

Dit is een korte uitleg van wat Hosting & Domeinnaam inhoud, en dit wil Smart-pc graag voor u regelen.