Service /

Updaten van Windows 10 of herinstallaties

Windows 10

Windows 10 is het meest voorkomende huidige besturings systeem. Voor Windows 10 worden regelmatig kleine en grote Update's uitgerold zodat uw systeem up to date blijft Tijdens deze update's kunnen zich problemen voor doen. Wij kunnen u bij evt. problemen van dienst zijn. Ook bij installatie van andere software kunnen wij u van dienst zijn. Met onze kennis doen wij dit graag voor u, en doen tegen een schappelijk tarief. Mocht u zelf aan de slag gaan, zorg dan altijd voor een backup van uw belangrijke bestanden. Tijdens elke upgrade/update van software kan er altijd iets mis gaan en dit zou gevolgen kunnen hebben voor al uw belangrijke bestanden. Smart-Pc raad u dan ook aan om zelf ook regelmatig een Backup te maken van uw belangrijke bestanden.

Reparaties

Reparaties buiten de garantie doen wij in eigen beheer zodat wij de kosten laag kunnen houden......

Lees meer

Websites

Bij ons kunt u ook terecht voor het laten maken en verzorgen van een website, klik op lees meer...

Lees meer

PC-Cleaning

Het verwijderen van allerlei storende en kwaadwillende software die u oploopt tijdens het gebruik van de pc...

Lees meer

Upgraden naar Windows 10

Belangrijk! Windows 10 is niet meer gratis te verkrijgen, deze moet nu worden aangeschaft en betaald...

Lees meer

Herinstallatie Windows

Door allerlei oorzaken kan het zijn dat uw huidige Windows niet meer goed werkt of helmaal niet meer werkt. Dit kan door een virus of door schadelijke software komen of door een beschadigde harde schijf. in dat geval maken wij (als dat mogelijk is) een backup van al uw bestanden waarna wij de Windows versie incl drivers voor u opnieuw installeren. Als dit is gebeurd zetten wij voor u de gebackupte bestanden terug op uw harde schijf. Eventueel komen wij de pc netjes bij u thuis plaatsen en evt. configureren.

Algehele PC-Cleaning

Computer traag of geeft rare meldingen of loopt regelmatig vast? dan heeft u waarschijnlijk schadelijke software op uw pc Smart-Pc kan voor u een algehele pc cleaning uitvoeren wat betekend dit: wij hebben een aantal professionele programma's waarmee wij uw pc scannen om hiermee de schadelijke software te verwijderen van uw pc. Deze schoonmaakbeurt duurt een aantal uur waardoor ieder bestandje en map gescant wordt. Er zijn heel veel gratis programma's op het internet te vinden die ook een scan kunnen doen op uw pc, maar deze programma's werken lang niet afdoende of helemaal niet. Na de scan maken wij ook nog verschillende belangrijke componenten schoon van uw pc zodat deze weer maanden probleemloos zijn werk kan doen.

traag, foutmeldingen of is Windows beschadigd ? en uw pc start niet meer op? neem dan contact met ons op.