Hardware /

Wat kunnen wij u leveren

Onze werkwijze

 Bij Smart-Pc streven wij ernaar om de klant binnen zeer korte tijd weer op weg te helpen. Wij hebben korte wacht tijden met reparatie's en leveringen zodat u als klant niet lang hoeft te wachten. Door deze service heeft u uw pc snel weer terug zodat u binnen zeer korte tijd uw werkzaamheden weer kunt hervatten. Wij doen zaken met de grootste leveranciers op het gebied van ICT. Deze leveranciers leveren erg snel en hebben altijd het nieuwste van het nieuwste op voorraad. Vandaag besteld is vaak morgen in huis. Daarom heeft Smart-Pc een grote, en zeer tevreden klantenkring.

Reparaties

Reparaties buiten de garantie doen wij in eigen beheer zodat wij de kosten laag kunnen houden...

Lees meer

Websites

Bij ons kunt u ook terecht voor het laten maken en verzorgen van een website, klik op lees meer...

Lees meer

PC-Cleaning

Het verwijderen van allerlei storende en kwaadwillende software die u oploopt tijdens het gebruik van de pc...

Lees meer

Upgraden naar Windows 10

Krijgt u de melding om uw pc te upgraden naar windows 10? lees hieronder verder...

Lees meer

Randapparatuur

Smart-Pc kan alle randapparatuur en software leveren. Randapparatuur is de overkoepelende naam voor alle apparaten die u op de computer kunt aansluiten. Doorgaans worden er vooral zaken als printers, scanners, Muizen, Toetsenborden en externe harde schijven mee bedoeld. Windows 7 en Windows 8.1 en natuurlijk Windows 10 kunnen met vrijwel alle nieuwe apparaten goed omgaan. Veel computerapparatuur wordt tegenwoordig aangesloten met een usb-aansluiting. Ook zijn er nog apparaten die met een speciale stekker moeten worden aangesloten zoals SATA en HDMI. De aansluiting (poort) voor usb zit vaak aan de voorkant van de computer én aan de achterkant, en bij Laptops aan de zijkant. Printers en dergelijke kunt u het best via de achterkant aansluiten. Dan houdt u de voorkant over voor usb-sticks met bijvoorbeeld foto’s erop of voor uw digitale camera en externe harde schijf die u maar af en toe aansluit.

Software en Besturing

Als u met computers werkt, heb je te maken met software en hardware. Software is datgene waarmee de pc zijn taken uitvoerd. Een programma draait op je computer en zo'n programma noemt men software. Zonder software kun je niet werken op je computer, Je krijgt nog geen letter op je scherm zonder software. De hoeveelheid software is gigantisch. Voor bijna ieder doel is er wel een programma te krijgen. Je hebt software nodig als basis om je computer te kunnen gebruiken dit noemt men besturing software. Over het algemeen gebruikt men de engelse term operating system (OS) zoals Windows en bijv Linux en OS X. Vroeger had men beperkte mogelijkheden met de OS, maar tegenwoordig kan men er heel veel mee doen en in principe heeft een beginnend gebruiker hier voldoende aan. Verder kunt u evt Grafische, Tekst en Spreadsheet software aanschaffen een voorbeeld is het alom bekende Microsoft Office.

Bij Smart-PC, bent u verzekerd van kwaliteit, wij verkopen en leveren uitsluitend de A merken in hardware.