Service /

Reparaties van uw PC

PC defect ! of problemen met hardware / software? 

Smart-Pc verhelpt alle storingen in eigen beheer zo kunnen de kosten laag blijven. Mocht u een probleem hebben met uw PC, Hardware of software? dan zorgen wij er voor dat u snel weer verder kunt. U hoeft meestal niet langer dan een dag zonder Pc te doen s'morgens gebracht is meestal dezelfde dag klaar. Mocht er iets defect zijn wat toch besteld moet worden, dan besteld Smart-Pc dit bij zijn leveranciers die razendsnel leveren en die sturen het onderdeel dezelfde dag nog op. Wij hanteren daarom geen lange wacht tijden en geen dure voorrijkosten.

Reparaties

Reparaties buiten de garantie doen wij in eigen beheer zodat wij de kosten laag kunnen houden......

Lees meer

Websites

Bij ons kunt u ook terecht voor het laten maken en verzorgen van een website, klik op lees meer...

Lees meer

PC-Cleaning

Het verwijderen van allerlei storende en kwaadwillende software die u oploopt tijdens het gebruik van de pc...

Lees meer

Upgraden naar Windows 10

Belangrijk! Windows 10 is niet meer gratis te verkrijgen, deze moet nu worden aangeschaft en betaald...

Lees meer

Storingen

Mocht u een storing met Hardware of Software hebben neem dan gerust contact met ons op. Smart-Pc lost storingen met Hardware en Software voor u op tegen schappelijke tarieven. Desgewenst kunnen wij met speciale software uw PC tijdelijk op afstand overnemen zodat wij op die manier kunnen proberen het probleem voor u op te lossen. Mocht dit niet lukken dan maken wij een afspraak voor een eventuele reparatie.

Uw PC gebracht en / of gehaald?

Als wij naar u toe moeten komen om een storing op te lossen of de PC halen of brengen en wij moeten daarvoor een kleine afstand rijden, dan rekenen wij geen dure vaste voorrijkosten . Mocht u toch op enige afstand bij ons vandaan wonen dan rekenen wij een kleine vergoeding voor brandstof . Voor kleine afstanden rekenen wij dus geen voorrijkosten.

onderzoekskosten

Waarom onderzoekkosten? Het opsporen van fouten kan relatief veel tijd kosten. Daar komt nog bij dat  een pc of software zo nu en dan een storing geven. De pc moet daarom onderzocht worden waar en wanneer de storing optreedt. Soms moet een onderdeel worden vervangen of uitgewisseld om te zien of het onderdeel defect is. Zodra wij de storing hebben gevonden volgt een prijsopgave. Na uw akkoord vindt pas de reparatie plaats. Mocht u achteraf toch besluiten de reparatie niet door ons te laten uitvoeren, dan zult u begrijpen dat wij een vergoeding vragen voor de gedane werkzaamheden en tijd. Deze vergoeding staat niet altijd in verhouding tot de gemaakte kosten en tijd. Om deze reden rekenen wij onderzoekskosten. Laat u de storing door Smart-Pc verhelpen dan wordt dit bedrag verrekend met de totale reparatie kosten. Dus de reparatie wordt er niet duurder van. De prijs van de onderzoekskosten bedraagt 25,- Euro

Smart-Pc rekent voor kleine afstanden geen voorrijkosten mocht het nodig zijn als wij bij u aan huis komen.