Service /

Onderhoud algehele PC-Cleaning

Computer traag of werkt niet zoals het hoort? 

Computer traag of geeft rare meldingen of loopt regelmatig vast? dan heeft u waarschijnlijk schadelijke software op uw Computer. Smart-Pc kan voor u een algehele pc cleaning uitvoeren wat betekend dit? wij hebben een aantal professionele programma's waarmee wij uw pc zeer grondig scannen om hiermee de schadelijke software te verwijderen van uw pc. Deze schoonmaakbeurt duurt een aantal uur waardoor ieder bestandje en map gescant wordt. Er zijn heel veel gratis programma's op het internet te vinden die ook een dergelijke scan kunnen doen op uw pc, maar deze programma's werken lang niet afdoende of helemaal niet. Na de scan maken wij ook nog verschillende belangrijke componenten schoon van uw pc zodat deze weer maanden probleemloos zijn werk kan doen.

Reparaties

Reparaties buiten de garantie doen wij in eigen beheer zodat wij de kosten laag kunnen houden......

Lees meer

Websites

Bij ons kunt u ook terecht voor het laten maken en verzorgen van een website, klik op lees meer...

Lees meer

PC-Cleaning

Het verwijderen van allerlei storende en kwaadwillende software die u oploopt tijdens het gebruik van de pc...

Lees meer

Upgraden naar Windows 10

Belangrijk! Windows 10 is niet meer gratis te verkrijgen, deze moet nu worden aangeschaft en betaald...

Lees meer

Herinstallatie Windows

Door allerlei oorzaken kan het zijn dat uw huidige Windows niet meer goed werkt of helemaal niet meer werkt. Dit kan door een virus of door schadelijke software komen of door een beschadigd component. in dat geval maken wij (als dat mogelijk is) een backup van al uw bestanden waarna wij de Windows versie incl drivers voor u opnieuw installeren. Als dit is gebeurd zetten wij voor u de gebackupte bestanden terug op uw harde schijf. Eventueel komen wij de pc netjes bij u thuis plaatsen en evt. verder configureren.

Algehele PC-Cleaning

Computer traag of geeft rare meldingen of loopt regelmatig vast? dan heeft u waarschijnlijk schadelijke software op uw pc Smart-Pc kan voor u een algehele pc cleaning uitvoeren wat betekend dit: wij hebben een aantal professionele programma's waarmee wij uw pc scannen om hiermee de schadelijke software te verwijderen van uw pc. Deze schoonmaakbeurt duurt een aantal uur waardoor ieder bestandje en map gescant wordt. Er zijn natuurlijk veel gratis programma's op het internet te vinden die ook een scan kunnen doen op uw pc, maar deze programma's werken lang niet afdoende of sommigen helemaal niet. Na de scan maken wij ook nog verschillende belangrijke componenten schoon van uw pc zodat deze weer maanden probleemloos zijn werk kan doen. BELANGRIJK ! zorg ten alle tijde dat u een recente backup maakt van u bestanden voordat u de PC bij ons brengt. Mocht een schadelijk bestand zijn gekoppelt aan een voor u belangrijk bestand, dan kan het zijn dat dit bestand verwijderd wordt! Backup maken is uw eigen verantwoording. Wij zijn niet verantwoordelijk voor evt. verlies van uw gegevens.

Uw computer in korte tijd weer op en top, informeer Smart-pc naar tarieven of maak een afspraak .