Over ons /

Belangrijke info Smart-Pc

Disclaimer

Disclaimer Smart-PC doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn alleen ter voorbeeld. Alle informatie op deze site is eigendom van Smart-PC. Het is daarom niet toegestaan om informatie die afkomstig is van de website van Smart-PC zonder voorafgaande toestemming te kopieëren en en/of te gebruiken. De website kan informatie bevatten naar websites die geen eigendom zijn van Smart-PC. Daarom is Smart-PC op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze website of voor de evt. gevolgen van een bezoek aan één van deze websites. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie. Voorraad is een indicatie hier zijn geen rechten aan te ontlenen. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Ons doel

Bij Smart-pc Computers staan service, kwaliteit en betaalbare tarieven hoog in het vaandel. Onze jaren ervaring gooien we daarom in de strijd om in uw behoefte te kunnen voorzien. Ons streven is om uw computer vakundig te onderhouden en u van alle informatie te voorzien waardoor we uw computer een langer bestaan kunnen geven. Ons beleid is dat wij uw pc of laptop niet zo snel afschrijven wat jammer genoeg te vaak gebeurd. Zolang er nog mogelijkheden zijn om u langer van uw Pc te kunnen laten genieten, en wij daarmee kosten voor u kunnen reduceren, zullen wij daar ons best voor doen. Wij assambleren een pc naar uw wens, maar leveren ook de kant en klare pc's en laptop’s. Verder richten wij ons voornamelijk op het herstellen, upgraden en onderhouden van uw pc of laptop. Reparaties en bestellen doen wij in eigen beheer om zo ook de kosten voor de klant laag te houden.

Waarom zou u voor Smart-Pc kiezen?

Smart-Pc heeft een grote zeer tevreden klantenkring opgebouwd en levert tegen eerlijke prijzen computer systemen voor iedere beurs. Wij leveren hardware, Software en diverse randapparatuur. Ook voor reparaties en cleaning aan uw pc kunt u bij Smart-Pc terecht. Door eigen inkoop bij verschillende grote leveranciers kunnen wij u als klant altijd het voordeligste en het nieuwste aanbieden. Wij leveren Laptops, Lcd TV, Navigatie, Computers, Hardware en Software, Tablets, Beamers etc. Smart-pc heeft geen voorraad zodat wij de prijzen zeer laag kunnen houden voorraad kost nu eenmaal geld, en u bent als klant er altijd zeker van dat u het nieuwste van het nieuwste geleverd krijgt. Wij doen zaken met de grote leveranciers dus vandaag besteld is de volgende dag in huis en vaak bij u als klant geleverd. De geleverde systemen bestaan uit uitsluitend A-merk componenten. Voordat de systemen worden afgeleverd worden ze uitvoerig getest en alle benodigde software wordt geinstalleerd, zo weet u als klant dat er hardwarematig etc. niets aan uw aankoop mankeert. Wij richten ons voornamelijk op de particulieren markt, maar bent u een kleine ondernemer, of vereniging kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Ook storingen en de meest voorkomende zaken worden correct opgelost binnen een korte tijd en tegen nette prijzen. Kijkt u gerust even verder op onze site of wij iets voor u kunnen betekenen.
Ook PC Cleaning leveren wij als service en zorgt dat u pc na deze cleaning weer als nieuw werkt. BELANGRIJK! zorg ten alle tijde dat u een recente backup maakt van u bestanden, voor u de pc bij ons brengt. Mocht een schadelijk bestand zijn gekoppelt aan een voor u belangrijk bestand, dan kan het zijn dat dit bestand verwijderd wordt! Wij zijn niet verantwoordelijk voor evt. verlies van gegevens.

Overige info

Smart-Pc

Al jaren een tevreden klantenkring...

Uw hulp bij storing

Smart-Pc        : 06 244 260 96...

Manager Smart-Pc

Ook uw contact persoon G. Verstijnen...

Bij storingen

Neem gerust contact met ons op...

Belangrijk

Uw leverancier voor Software, Hardware en reparaties. Computers, Tablets, Navigatie systemen voor auto/fiets, Monitoren, Printers, Muizen, Toetsenborden, Harde schijven, SSD's, Scanners, Camera's, LCD/LED Tv's, Switches, Accespoints ETC.

Reparaties en installaties doen wij in eigen beheer om kosten en wacht tijden kort te houden. Eventueel kan defecte apparatuur worden gehaald en weer thuis gebracht worden en desgewenst aangesloten. voor wegbrengen naar klant rekenen wij geen voorrijkosten, mocht de afstand buiten vollenhove groter zijn rekenen wij alleen een vergoeding voor brandstof.

Wij leveren uitsluitend A merken en doen zaken met de grootste leveranciers op het gebied van computer apparatuur. Deze leveranciers leveren zeer snel vandaag besteld is morgen in huis, verder hebben zij een grote vooraad zodat alles op kort termijn te leveren is. Smart-Pc heeft zelf geen vooraad alles gaat op bestelling hiermee kunnen wij ook bepaalde kosten laag houden, de klant is na zijn bestelling verzekerd van recente apparatuur dus niets wat wij leveren is overjarig!

Wij hanteren voor kleine afstanden geen voorrijkosten mocht u wat verder bij ons vandaan wonen dan rekenen wij alleen geringe reiskosten.